You are using an outdated browser.
Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Destinațiile Avon

Vrem ca în Cartierul Frumuseții să te simți ca în propriul tău cartier! Hai la plimbare în cele 13 destinații drăguțe și vei descoperi produsele potrivite pentru tine! Te surprindem cu oferte și noutăți la fiecare pas, iar cu fiecare popas pe care îl faci în Cartier, descoperi o nouă gamă! Oare unde te vei opri?

image

Beauty factory

Iată locul de unde poți pleca cu un ”no make-up make-up” sau din contra, cu un smokey eyes care să atragă toate privirile. Aici găsești produsele cosmetice potrivite pentru orice tip de machiaj!

image

Good hair day club

Ne place părul frumos, iar acum avem și o destinație în cartier pentru asta! Ne reunim aici să-ți facem cunoștință cu produsele de îngrijire a părului care îți vor oferi look-ul mult dorit!

image

Summer house

Hai în vizită la Summer House, unde avem inspirație pentru o vară cool! Îmbogățește-ți garderoba de vară cu haine și accesorii cu look tropical sau vezi ce produse de îngrijire specifice sezonului cald îți lipsesc din kitul personal!

image

Sun care market

Sun Care Market e locul unde vei găsi produsele esențiale pentru vara aceasta. Protecția solară e esențială, dar nu uita nici de îngrijirea pielii după expunerea la soare!

image

Skin care park

Fă o oprire pe o bancă din Skin Care Park pentru a pune în coș produsele de îngrijire a tenului destinate tipului tău de piele!

image

Aroma center

Lasă-te purtată de miresmele dulci de vară până la Aroma Center. Aici vei descoperi următorul tău parfum preferat!

image

Golden spa

Dacă vrei să-ți acorzi un moment doar pentru tine, Golden Spa e destinația perfectă! Ia de aici tot ce-ți trebuie pentru o sesiune de aromaterapie ca la carte!

image

Happy feet

După o lungă plimbare prin Cartierul Frumuseții, și picioarele tale au nevoie de un răsfăț! Aici găsești toate produsele preferate pentru ritualul tău de îngrijire a picioarelor!

image

Fashionista's boutique

Hei, fashionista! Avem un loc în cartier perfect pentru tine! De aici poți să-ți îmbogățești garderoba cu haine și accesorii cool, perfecte pentru următorul tău super concediu!

image

hands district

Mâinile tale spun multe despre tine! Fă un popas la Hands District să vezi de ce ai avea nevoie pentru îngrijirea completă a unghiilor și ce culori vibrante lipsesc din colecția ta de oje!

image

Healthy market

Dacă ai decis să adopți un stil de viață sănătos, treci și pe la Healthy Market să te aprovizionezi ca să strălucești din interior spre exterior!

image

Kindness fair

Ne place să ajutăm, iar dacă și tu vrei să faci asta, Kindess Fair e destinația potrivită pentru tine! Cu orice produs cumpărat de aici ajuți o cauză bună!

Și tu poți ajuta!

image

Și tu poți fi voluntar avon

Pentru a susține lupta împotriva violentei domestice

Pentru a susține lupta împotriva cancerului la sân

right
left
image

Reps house

Iată, am ajuns și la tine, cea care îți dorești să devii Reprezentant! În această destinație găsești răspunsul la toate întrebările pe care ai vrea să ni le adresezi înainte să completezi formularul! Ce zici, te alături comunității Avon?

Câștigă un Fiat 500 Chic!

image

Fii parte din comunitatea avon

image
right
left